חייבת איזה סלט מעניין לשבת? מה יותר פיקנטי ממטבוחה ביתית?!
עגבניות, פלפלים, שום והרבה אהבה, מתכון לשבת הקרבה ובאה
מתכון פשוט, עם סודות מהמטבח של נורית, שיעשה הרבה טוב על הלב ובעיקר בבטן.
יוסיף הרבה צבע וטעם לשולחן השבת.
רכיבים :
עגבניות – קילו
7 שיני שום
פלפל ירוק גדול ( חריף)
כורכום – כף
שמן
אופן ההכנה :
חותכים עגבניות לגודל בינוני, קולפים שיני שום ושמים אותן שלמות בסיר.
חותכים את הפלפל (ניתן למתן את החריפות על ידי הוצאת החלק החריף של הפלפל).
את כל מה שנחתך מכניסים לסיר ושמים על אש קטנה לארבע – חמש שעות, עד שרוב המיצים יתאדו מהסיר.
כמובן שמידי פעם בודקים את הסיר ומערבבים לפי הצורך, כשרוב המיצים יוצאים רק אז מוסיפים את השמן, מערבבים שוב ומשאירים לעוד כחצי שעה, עד שכל המיצים מתאדים.
בתאבון!
תודה לנורית אילון הירש על המתכון המקסים.
מתכונים מעולים אחד אחד! פשוטים קלים וטעימים ביותר! יישר כח!
בס”ד
וואו!!! נראה מעולה!
תודה רבה על המתכונים והצילומים הביתיים, ממש כייף!
הכנתי ויצאה המטבוחה הכי טעימה שאכלתי! תודה רבה רבה!!!
מדהימה שכמותך פשוט אלופה וכל כך פרקטית
מדהימה שכמותך פשוט אלופה וכל כך פרקטית..נהנת מכל המתכונים ישר כוח גדול