ראשי » נושאים » בישולים - מתכונים » לחם פראנה מרוקאי | במטבח עם עדן הראל וסנדרה לחם פראנה מרוקאי | במטבח עם עדן הראל וסנדרה rellyduk יולי 31, 2019 12:27 pm 9 תגובות בצק שמעולה לכל דבר, פיצות,פוקצ’ות לחמניות וכו’, מרקם מדהים.. והכי קל להכנה שתףלחיצה לשיתוף בפייסבוק (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי לשתף בטוויטר (נפתח בחלון חדש)לחיצה לשיתוף ב-WhatsApp (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי לשתף ב LinkedIn (נפתח בחלון חדש)לחיצה לשיתוף ב-Telegram (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי לשלוח את זה לחבר בדואר אלקטרוני (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי להדפיס (נפתח בחלון חדש) Loading the player ... לצפיה דרך האיפון | להורדת השיעור בפורמט שמע| לינק עבור קשיי חיבור וצפיה מידע למנוי ותשלום לשיעורי הר ימימה מזרחי לחצי כאן שתףלחיצה לשיתוף בפייסבוק (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי לשתף בטוויטר (נפתח בחלון חדש)לחיצה לשיתוף ב-WhatsApp (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי לשתף ב LinkedIn (נפתח בחלון חדש)לחיצה לשיתוף ב-Telegram (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי לשלוח את זה לחבר בדואר אלקטרוני (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי להדפיס (נפתח בחלון חדש) 9 תגובות Iris הגב ינואר 6, 2016 בשעה 12:01 am !!! Looks so good, can’t wait to bake some bread הילה הגב אוגוסט 22, 2016 בשעה 3:33 pm בס”ד וואוו נראה מעולה!!! בהחלט אנסה…. תודה רבה לכן הדר הגב ספטמבר 15, 2016 בשעה 4:36 pm תודה רבה צריך להזמין אותנו לארוחה אצל סנדרה.. יהל הגב ספטמבר 15, 2016 בשעה 6:55 pm אפיתי ויצא פשוט מעולה!!! תודה רבה! נוגה הגב ספטמבר 22, 2016 בשעה 6:46 pm ואוו!! סנדרה היקרה תודה רבה על ההדרכה המדוייקת , גילית לי בצק חדש ולחם חדש. אפיתי בדיוק לפי השלבים ויצאו לחמים מדהימים. בשארית הבצק אפיתי פיצות שהילדים התעלפו המון תודה שהשם יברך אותך! נוגה מאיה סרור הגב נובמבר 3, 2016 בשעה 12:36 pm ניסיתי וזה יוצא פשוט מעולה. זה אחד הלחמים!!!! יישר כח! בתאל :) הגב נובמבר 4, 2016 בשעה 9:35 am תכף מנסה את המתכון!!!תודה… וסנדרה את מהממת!! תמר הגב נובמבר 18, 2016 בשעה 4:37 am אין דברים כאלה! עשיתי לשבת את הפראנה פלוס החצילים יצא מושלם גילינו אוכל מרוקאי מדהים ששווה לאמץ! אין דרך לעשות את זה טוב בלי לראות אותך בפעולה… תודה ענקית דרך אגב אצלי זמן האפיה לקח 15 דקות כנראה זה תלוי בתנור (למרות שזה תנור חדש) ברכה הגב ינואר 24, 2017 בשעה 12:08 am עשיתי את זה, שיבתי בבצק זיתים שחורים קצוצים יצא מהמם פריך ורך לא הייתי מצליחה בלי הקליפ (והכמויות!!!!) תודה! השארת תגובה ביטול שם:* אימייל* אתר: תגובה
ואוו!! סנדרה היקרה תודה רבה על ההדרכה המדוייקת , גילית לי בצק חדש ולחם חדש. אפיתי בדיוק לפי השלבים ויצאו לחמים מדהימים. בשארית הבצק אפיתי פיצות שהילדים התעלפו המון תודה שהשם יברך אותך! נוגה
אין דברים כאלה! עשיתי לשבת את הפראנה פלוס החצילים יצא מושלם גילינו אוכל מרוקאי מדהים ששווה לאמץ! אין דרך לעשות את זה טוב בלי לראות אותך בפעולה… תודה ענקית דרך אגב אצלי זמן האפיה לקח 15 דקות כנראה זה תלוי בתנור (למרות שזה תנור חדש)
עשיתי את זה, שיבתי בבצק זיתים שחורים קצוצים יצא מהמם פריך ורך לא הייתי מצליחה בלי הקליפ (והכמויות!!!!) תודה!
!!! Looks so good, can’t wait to bake some bread
בס”ד
וואוו נראה מעולה!!!
בהחלט אנסה….
תודה רבה לכן
תודה רבה צריך להזמין אותנו לארוחה אצל סנדרה..
אפיתי ויצא פשוט מעולה!!! תודה רבה!
ואוו!! סנדרה היקרה תודה רבה על ההדרכה המדוייקת , גילית לי בצק חדש ולחם חדש. אפיתי בדיוק לפי השלבים ויצאו לחמים מדהימים. בשארית הבצק אפיתי פיצות שהילדים התעלפו
המון תודה שהשם יברך אותך!
נוגה
ניסיתי וזה יוצא פשוט מעולה. זה אחד הלחמים!!!!
יישר כח!
תכף מנסה את המתכון!!!תודה…
וסנדרה את מהממת!!
אין דברים כאלה!
עשיתי לשבת את הפראנה פלוס החצילים יצא מושלם גילינו אוכל מרוקאי מדהים ששווה לאמץ!
אין דרך לעשות את זה טוב בלי לראות אותך בפעולה… תודה ענקית
דרך אגב אצלי זמן האפיה לקח 15 דקות כנראה זה תלוי בתנור (למרות שזה תנור חדש)
עשיתי את זה, שיבתי בבצק זיתים שחורים קצוצים
יצא מהמם פריך ורך
לא הייתי מצליחה בלי הקליפ (והכמויות!!!!)
תודה!