אירוח, לכבוד שבת
רשימת המרכיבים
4 ביצים
1 כוס סוכר
שקית סוכר וניל
כוס מיץ תפוזים
חצי כוס שמן
שקית אבקת אפייה
2 כוסות קמח
אופן ההכנה
מוציאים את הביצים מהמקרר חצי שעה לפני הכנת הבלילה. מנפים 2 כוסות קמח. מפרידים את ארבעת הביצים לחלמון וחלבון בשתי קערות נפרדות. מקציפים את החלבון במיקסר, בעוד המיקסר עובד על מהירות הגבוהה ביותר מוסיפים את כוס הסוכר בהדרגה. לקערה של החלמונים מוסיפים כוס מיץ תפוזים, שקית אבקת אפייה ו 1/2 כוס שמן. מערבבים קלות בעזרת לקקן או מזלג.
שופכים את בלילת החלמון לבלילת החלבון ומערבבים בתנועות קיפול. שופכים בהדרגה את הקמח ושוב מערבבים בתנועות קיפול, יש לשים לב שהקמח מתערבב כולו עד לתחתית הקערה.
ממלאים עד חצי כוסית קאפקייקס. מכניסים לתנור ל-150 מעלות עד שאפוי.
לעוגה רטובה יותר ניתן להזליף מיץ תפוזים לאחר האפייה.
מפזרים אבקת אפייה.
תודה לסנדרה בן דוד
אני לא מצליחה למצוא את הסרטון האם יש בעיה מיוחדת?
פנינה יקרה
תנסי שוב בבקשה.. עדכני אותנו אם הצלחת
פורים שמח
סנדרה יקרה!
חשבתי שאת אלופה רק בבישול!
הנה עוד פן שלך!
גוש כישרון את!!
תמשיכי תמשיכי תמשיכי!!!
אנא!!
תודה רבה!
מקסים תודה!
רוצים מתכון ללימון כבוש!!!!!!
היי, תשמעו אתן מאד חמודות אבל יש לסנדרה כמה טעויות ,
אחת מהן שהאבקת אפיה פוגשת את המיץ תפוזים החומצי נוצרת תסיסה, זו לא הקצפה, להיפך זה “מבזבז” את השפעת האבקת האפיה כמתפיחה. וכאשר היא מוסיפה את החלמונים ללבנים, היא מאבדת את אפקט ההקצפה
איפה עוד סרטים עם סנדרה???
שלום צביה
בעקרון יש אפשרות לחיפוש באתר… לנוחיותך לחצי כאן http://ashira.co.il/?s=%D7%A1%D7%A0%D7%93%D7%A8%D7%94
תהני
צוות אשירה
בס”ד
מקסים! נראה דליקטס!
סנדרה את פשוט מתוקה 🙂
תודה רבה
אני רוצה להודות על המתכון “פרנה” שנתת
פשוט מתכון מנצח!
במידה ומתשמשים בקמח 70% הכמויות נוזלים משתנות..
אשמח לדעת כמויות מתאימות
תןדות
סנדרה.. אימצתי את המתכון הזה !!הוא מדהים …תודה …
סנדרה, יישר כח על המתכונים.
אשמח למתכונים ללא גלוטן: בצקים (ללחמניות/ עוגות) שניתן ליצור מהם צורות.
וכן מתכון לרביולי בטטה ללא גלוטן.
תודה
הכנתי השבוע וכולם נהנו!!!
תודה רבה!