חטיף דג טעים, פשוט ומהיר … שניות עד שישארו רק הפירורים בצלחת…
קציצות דג עסיסיות, קלות להכנה- פתרון מקסים לארוחת צהריים מזינה וטרייה
רכיבים:
חצי קילו לוקוס טחון
חצי קילו סלמון טחון
(אפשר גם כל דג טחון אחר)
פלפל טחון
כמון טחון
מלח ים אטלנטי
שמן זית
פירורי לחם
חצי בצל לבן
כוסברה
סלרי
ביצה
פירורי פנקו
אופן ההכנה :
לוקחים חצי קילו לוקוס טחון וחצי קילו סלמון טחון, מוסיפים פלפל וכמון בכמות נדיבה על מנת להעשיר את טעם הדג, חצי כפית מלח ושמן זית. ניתן להוסיף פירורי לחם- לא חובה.
מגרדים בעזרת פומפייה חצי בצל לבן, קוצצים עלי כוסברה ומעט סלרי לחתיכות קטנות ומוסיפים לעיסה, מערבבים הכל יחד, ומוסיפים ביצה תוך כדאי ערבוב.
שמים את פירורי הפנקו על צלחת, מכינים קציצה בגודל בינוני וטובלים בפירורי הפנקו מכל הכיוונים.
מניחים על מגש עם נייר אפייה , לפני שמכניסים לתנור לוקחים תרסיס שמן ומרססים קלות את הקציצות.
מכניסים לתנור על חום של 180 מעלות ל- 5-7 דקות .
מומלץ להכין טחינה/ מטבל לימון או כל מטבל אחר לפי הטעם לצד הקציצות.
בתאבון !
תודה לסנדרה המדהימה שמפתיעה אותנו כל פעם מחדש עם מתכונים שווים וקלילים.
טוב, פעם הבאה כשאתן מצלמות- נא לקרוא ליייי!!! יייייייאאאאאאאאמממממ איזה מגרההה!!! סנדרה אין עלייך בעולם!
התערובת לקציצות זה אותו דבר כמו הקציצו המבושלות, נכון???
אם יש לך מתכון מעניין- את מוזמנת להזמין אותנו אליך!
אכן התערובת היא כמו הקציצות המבושלות- רק עם טוויסט 🙂
בתיאבון!
מעולה.
כל המתכונים ישר עוברים להכנה במטבח.
תמשיכו.
יישר כח
בס”ד
יישר כוח
כל מתכון שתכיני מבורך
כי הוא עשוי בהרבה אהבה ופשטות
תודה רבה
פשוט ועושה חשק להכין. תודה
תמשיכו! תמשיכו! תמשיכו!!
מתכונים מעולים! אנחנו סתם מתעצלות להגיב, אבל במשפחה זה מופץ ישר לכל הגיסות, אחיות אמא חמה מי לא…
כיף גדול! וזכות גדולה!!
תביאו מתכונים גם לדברים שאתן חושבות שהכי פשוט ובסיסי בעולם, תמיד אפשר ללמוד!!!
תודה רבה!!
עדי יקרה
תודה על המילים החמות…
בקרוב ממש מתכונים חדשים חדשים.. תשארו מעודכנות 🙂
מדהיםםם וטעיםםםםםם!
תמשיכו!
שמחים שאהבת
חייבים דחווווף לצלם עוד מתכונים של סנדרה! היא אלופה…. כל הכבוד ופליז תמשיכו לצלם עוד מתכונים של סנדרה בן דוד התותחית! היא מספר 1 אוהבים אתכם
תודה רבה מתכונים שנראים מעולים הלוואי שיהיו עוד!!!!!
יצא פשוט מעדן, במיוחד עם הרוטב לימון וכוסברה שהמלצת עליו! תודה רבה רבה
שלום, נראה מצויין! יוצא כמות כל כך קטנה של קציצות? או שזה חלק מהעיסה?
תודה!