הגענו למנה העיקרית!! בצק פריך, גבינות עשירות ויש לנו מאפה חלומי! ועוד בונוס ממה שנשאר לנו מהבצק.. בתאבון!
קריספי, טעים וממלא, עם ריח נהדר, שווה לנסות..
רכיבים
2.5 כוסות קמח
200 גרם חמאה
שמנת חמוצה 9%
250 גרם גבינה לבנה
250 גרם קוטג’
זיתים שחורים
מלח
עגבניות שרי
פלפל קלוי
גבינה צהובה / גבינת פרמזן
אופן הכנה
בצק – מניחים בקערה שתיים וחצי כוסות קמח לבן או קמח מלא, מוסיפים 200 גרם חמאה, שמנת חמוצה 9% ומערבבים הכל יחד. מכניסים למקרר למשך חצי שעה או למקפיא ל- 10 דקות.
מלית – מערבבים 250 גרם גבינה לבנה, 250 גרם קוטג’, מפוררים חצי גבינה בולגרית/פטה. מוסיפים חצי כוס זיתים שחורים , חצי כפית מלח, עגבניות שרי חתוכות ופלפל קלוי.
את הבצק מרדדים על נייר אפייה וקורצים עיגולים – (ניתן להיעזר בכוס)- הם ישמשו לבסיס המאפה.
לוקחים תבנית מאפינס ומניחים את עיגולי הבצק, עליהם יוצקים את המלית.
מומלץ להוסיף מעל גבינה צהובה או פרמזן ומכניסים לתנור על חום של 180 מעלות.
בתאבון !
תודה רבה לתמר רוזן, הריח מילא את כל הבית בטוב.
תודה על המתכונים והטיפים! חג שמח! אכין אותם בעז”ה…
תודה תמר על מתכונים פרקטיים
השתמשתי בטיפ שלך והכנסתי לתנור ישר מהמקפיא
זה עובד !!! הבצק יצא קריספי וטעים
שוב תודה
תודה גדולה! שמחה לצפות כל פעם במתכונים!!
מתכונים מהממים, אוירה ביתית, כיף לצפות וגם ליישם, תמר מקסימה כיף לראות אותה מכינה עושה חשק להכין, מוצרים שיש בבית , אופן ההכנה כייפי, וגם הטיפים, בקיצור , נשמח לעוד ועוד….
תודה רבה.
בס”ד תודה!!!!!!!!
הכי כיף זה לשבת בפלאפון ולראות סרטונים של מתכונים פשוטים מהירים וקלים… פליזזז, תצלמו עוד מתכונים בבית של סנדרה בן דוד האלופה! אנחנו חייבות עוד!! אוהבים אתכם!!!!! ביי.
חבל שלא רואים את זה מוכן.
כי זה נראה מסים בתהליך.
תודה ר-ב-ה!!!!!
תביאו עוד
פליייייייייז
תכתבי בחיפוש באתר שבועות, או מתכונים ותראי עוד מלא…
בהצלחה. חג שמח!