חדוה שטרנברג, הומאופטית ונטורופטית, עושה לנו סוויץ’ מתוק והכי חשוב-בריא לעוגת הדבש המסורתית:)
שימו לב- נצרכת שקית אבקת אפיה אחת במתכון
Loading the player ...
עוגת תפוחים ודבש:
3 ביצים
1 כוס סוכר חום / 1 כוס דבש
-להקציף יחד-
3/4 כוס שמן – להוסיף תוך כדי הקצפה.
1/3-3/4 כוס מיץ (ענבים)
1/4 2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה.
3 תפוחי עץ גדולים -גרנד ירוקים, חתוכים לקוביות/מרוסקים.
1כפית קינמון+ כף סוכר- לערבב יחד עם התפוחים ולהוסיף לבלילה.
ניתן להוסיף צימוקים/ אגוזים-(לא בראש השנה)
וכן לפזר שקדים מולבנים על העוגה.
לאפות ב180 מעלות עד שמשחימה, לאחר שיוצאת מהתנור ניתן לזגג עליה דבש.
לשמור בקירור, ניתן להקפיא.
תבורכו!! תמיד יעיל ומשמח לצפות במתכונים פה באתר!!
תודה לך חדוה,
יישר כח נהניתי מאד ורוצה ליישם.
אשמח לעוד מתכונים גם ליום יום לחורף וכו’
שתהיה לך שנה טובה מתוקה ומבורכת!
בלי אבקת אפיה?
בלי אבקת אפיה?
שלום שרית,
במתכון יש שקית אבקת אפיה אחת…
בהצלחה:)
העוגה נראית נפלא!
יש ברשותי מתכון מאד דומה, רק עם גרידת לימון וקמצוץ מלח בבלילה. זה מוסיף המון!
לחדווה תודה רבה על המתכון באמת קל וטעים והזיגוג דבש לעוגה האפויה מוסיף המון ואפשר לקחת את הטיפ הזה גם לעוגות אחרות בימקום הסירופ סוכר ומיים המסובך יישר כוח על הטיפ של הזיגוג דבש