ראשי » נושאים » בישולים - מתכונים » אנטיפסטי | חדווה שטרנברג אנטיפסטי | חדווה שטרנברג תמר א נובמבר 1, 2016 10:00 am 7 תגובות בתור סלט או תוספת מרעננת וטעימה במיוחד…. שתףלחיצה לשיתוף בפייסבוק (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי לשתף בטוויטר (נפתח בחלון חדש)לחיצה לשיתוף ב-WhatsApp (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי לשתף ב LinkedIn (נפתח בחלון חדש)לחיצה לשיתוף ב-Telegram (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי לשלוח את זה לחבר בדואר אלקטרוני (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי להדפיס (נפתח בחלון חדש) Loading the player ... לצפיה דרך האיפון | להורדת השיעור בפורמט שמע| לינק עבור קשיי חיבור וצפיה מידע למנוי ותשלום לשיעורי הר ימימה מזרחי לחצי כאן שתףלחיצה לשיתוף בפייסבוק (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי לשתף בטוויטר (נפתח בחלון חדש)לחיצה לשיתוף ב-WhatsApp (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי לשתף ב LinkedIn (נפתח בחלון חדש)לחיצה לשיתוף ב-Telegram (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי לשלוח את זה לחבר בדואר אלקטרוני (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי להדפיס (נפתח בחלון חדש) 7 תגובות שרית הגב נובמבר 1, 2016 בשעה 11:25 am כמה מעלות בתנור? חנה הגב נובמבר 1, 2016 בשעה 11:43 am חדווה תודה רבה רק דבר אחד לא ברור לי זמני האפייה של ירקות שונים למשל גזר וסלק הם ירקות קשים יחסית לקישואים תמר א הגב נובמבר 1, 2016 בשעה 1:26 pm שלום שרית וחנה, את הירקות שמים ביחד בתנור על 250-300 מעלות, בד”כ בודקים על הירקות הקשים יותר אם התרככו ורק אז מוציאים מהתנור… בהצלחה ובתאבון:) מירי הגב נובמבר 5, 2016 בשעה 8:19 pm ישר כח גדול! נשמח לעוד מתכונים על טהרת הבריאות.. 🙂 תמר הגב נובמבר 6, 2016 בשעה 5:44 pm תודה חדוה היקרה אני מאד אוהבת את ההדרכה הנעימה של בין לבין. ואת המתכונים עצמם יישר כח עוזרת לנו לעבור לבריא מיכל טייב הגב נובמבר 6, 2016 בשעה 6:33 pm תמר היקרה. כיף לשמוע שאת נהנית ומפיקה תועלת מהתכנים באתר. חדוה שטרנברג הגב נובמבר 12, 2016 בשעה 10:10 pm איזה יופי! שמחה מאד לשמוע שמיישמים את הסרטונים לתועלתכן וביתכן. בד”כ החום של התנור הוא אישי לתנורים. חשוב לשים לב אם התנור טורבו או לא, איזה פונקציות יש לו וכו’. הסימן הוא אם הירקות מתחילים להשחים. בתיאבון ולבריאות. השארת תגובה ביטול שם:* אימייל* אתר: תגובה
חדווה תודה רבה רק דבר אחד לא ברור לי זמני האפייה של ירקות שונים למשל גזר וסלק הם ירקות קשים יחסית לקישואים
שלום שרית וחנה, את הירקות שמים ביחד בתנור על 250-300 מעלות, בד”כ בודקים על הירקות הקשים יותר אם התרככו ורק אז מוציאים מהתנור… בהצלחה ובתאבון:)
תודה חדוה היקרה אני מאד אוהבת את ההדרכה הנעימה של בין לבין. ואת המתכונים עצמם יישר כח עוזרת לנו לעבור לבריא
איזה יופי! שמחה מאד לשמוע שמיישמים את הסרטונים לתועלתכן וביתכן. בד”כ החום של התנור הוא אישי לתנורים. חשוב לשים לב אם התנור טורבו או לא, איזה פונקציות יש לו וכו’. הסימן הוא אם הירקות מתחילים להשחים. בתיאבון ולבריאות.
כמה מעלות בתנור?
חדווה תודה רבה
רק דבר אחד לא ברור לי זמני האפייה של ירקות שונים
למשל גזר וסלק הם ירקות קשים יחסית לקישואים
שלום שרית וחנה,
את הירקות שמים ביחד בתנור על 250-300 מעלות,
בד”כ בודקים על הירקות הקשים יותר אם התרככו ורק אז מוציאים מהתנור…
בהצלחה ובתאבון:)
ישר כח גדול!
נשמח לעוד מתכונים על טהרת הבריאות.. 🙂
תודה חדוה היקרה
אני מאד אוהבת את ההדרכה הנעימה של בין לבין.
ואת המתכונים עצמם יישר כח
עוזרת לנו לעבור לבריא
תמר היקרה.
כיף לשמוע שאת נהנית ומפיקה תועלת מהתכנים באתר.
איזה יופי! שמחה מאד לשמוע שמיישמים את הסרטונים לתועלתכן וביתכן.
בד”כ החום של התנור הוא אישי לתנורים. חשוב לשים לב אם התנור טורבו או לא, איזה פונקציות יש לו וכו’. הסימן הוא אם הירקות מתחילים להשחים.
בתיאבון ולבריאות.