ראשי » נושאים » בישולים - מתכונים » חריימה סלמון מרוקאי חריף | נורית אילון הירש חריימה סלמון מרוקאי חריף | נורית אילון הירש rellyduk נובמבר 19, 2020 6:07 pm 8 תגובות תשכחו מכל מה שחשבתן שאתן יודעות על חריימה חריף ופנו דרך למתכון הבא… שתףלחיצה לשיתוף בפייסבוק (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי לשתף בטוויטר (נפתח בחלון חדש)לחיצה לשיתוף ב-WhatsApp (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי לשתף ב LinkedIn (נפתח בחלון חדש)לחיצה לשיתוף ב-Telegram (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי לשלוח את זה לחבר בדואר אלקטרוני (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי להדפיס (נפתח בחלון חדש) Loading the player ... לצפיה דרך האיפון | להורדת השיעור בפורמט שמע| לינק עבור קשיי חיבור וצפיה מידע למנוי ותשלום לשיעורי הר ימימה מזרחי לחצי כאן שתףלחיצה לשיתוף בפייסבוק (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי לשתף בטוויטר (נפתח בחלון חדש)לחיצה לשיתוף ב-WhatsApp (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי לשתף ב LinkedIn (נפתח בחלון חדש)לחיצה לשיתוף ב-Telegram (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי לשלוח את זה לחבר בדואר אלקטרוני (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי להדפיס (נפתח בחלון חדש) 8 תגובות טובי הגב מאי 10, 2017 בשעה 12:53 pm נורית מושלם אני רוצה לנסות להכין לכבוד שבת קודש תבורכי דנה הגב מאי 11, 2017 בשעה 10:16 pm אפשר להכניס לתנור כל סיר או שצריך סיר שמיועד לזה? תמר א הגב מאי 14, 2017 בשעה 11:23 am שלום דנה, עדיף סיר בעל דפנות לא עבות מידי, וכן שיהיה שטוח. בהצלחה:) גתית הגב מאי 14, 2017 בשעה 11:14 am נורית את מזמינה אותי אלייך לשבת??????????? נשמע ממש שווה לאכול ארוחה שאת מכינה! שרה הגב יוני 13, 2017 בשעה 10:36 am זה המתכון בהא הידיעה. פשוט מעולה מכל המתכונים שאי פעם ניסיתי זה המתכון הכי טעים ever תודה רבה י הגב יוני 14, 2017 בשעה 6:23 am תודה רבה נראה מעולה!!!!! רציתי לשאול איך לחמם על הפלטה, עם אותו הסיר מלפני כניסת שבת עד הסעודה? בגלל שזה סיר כזה אז זה בוודאי לא יתייבש שרה הגב יוני 14, 2017 בשעה 11:38 pm נורית היקרה! תודה רבה רבה , נאה טעים ומיוחד. אנסה אצלי בע”ה. נקודה אחת לתשו”ל- ידוע לי שצריך לשטוף את הגמבות מבפנים לפני שמכניסים לסיר, משום שלעיתים יש נגיעות – תולעים באזור הגבעול מבפנים. רחל הגב אוקטובר 29, 2017 בשעה 6:48 am נורית את פשוט בשלנית מעוולה!! עשיתי השבת את המתכון ויצא מעוולה!!! טעים טעים!! ממש תודה על שיתוף המתכונים!!! עשיתי גם את הצלי בשר ויצא מושלם! מחכה לעוד מתכונים שלך… תודה תודה תודה השארת תגובה ל-י ביטול שם:* אימייל* אתר: תגובה
תודה רבה נראה מעולה!!!!! רציתי לשאול איך לחמם על הפלטה, עם אותו הסיר מלפני כניסת שבת עד הסעודה? בגלל שזה סיר כזה אז זה בוודאי לא יתייבש
נורית היקרה! תודה רבה רבה , נאה טעים ומיוחד. אנסה אצלי בע”ה. נקודה אחת לתשו”ל- ידוע לי שצריך לשטוף את הגמבות מבפנים לפני שמכניסים לסיר, משום שלעיתים יש נגיעות – תולעים באזור הגבעול מבפנים.
נורית את פשוט בשלנית מעוולה!! עשיתי השבת את המתכון ויצא מעוולה!!! טעים טעים!! ממש תודה על שיתוף המתכונים!!! עשיתי גם את הצלי בשר ויצא מושלם! מחכה לעוד מתכונים שלך… תודה תודה תודה
נורית מושלם אני רוצה לנסות להכין לכבוד שבת קודש
תבורכי
אפשר להכניס לתנור כל סיר או שצריך סיר שמיועד לזה?
שלום דנה,
עדיף סיר בעל דפנות לא עבות מידי, וכן שיהיה שטוח.
בהצלחה:)
נורית את מזמינה אותי אלייך לשבת???????????
נשמע ממש שווה לאכול ארוחה שאת מכינה!
זה המתכון בהא הידיעה. פשוט מעולה מכל המתכונים שאי פעם ניסיתי זה המתכון
הכי טעים ever
תודה רבה
תודה רבה נראה מעולה!!!!!
רציתי לשאול איך לחמם על הפלטה, עם אותו הסיר מלפני כניסת שבת עד הסעודה? בגלל שזה סיר כזה אז זה בוודאי לא יתייבש
נורית היקרה!
תודה רבה רבה , נאה טעים ומיוחד. אנסה אצלי בע”ה. נקודה אחת לתשו”ל-
ידוע לי שצריך לשטוף את הגמבות מבפנים לפני שמכניסים לסיר, משום שלעיתים יש נגיעות – תולעים באזור הגבעול מבפנים.
נורית את פשוט בשלנית מעוולה!!
עשיתי השבת את המתכון
ויצא מעוולה!!!
טעים טעים!!
ממש תודה על שיתוף המתכונים!!!
עשיתי גם את הצלי בשר ויצא מושלם!
מחכה לעוד מתכונים שלך…
תודה תודה תודה