עוגיות שקדים לפסח | נורית אילון הירש
חומרים:
4 כוסות קמח תפוח אדמה
1.5 כוס שקדים טחונים
2 ביצים
1.5 כוס שמן
1.5 כוס סוכר
קורט מלח
אופן ההכנה:
שימי את כל החומרים בקערה ועבדי לבצק. מתקבל בצק מעט פירורי. צרי כדורים והדקי בידייך את הכדור, לחצי עליו מעט כך שיתקבל כדור פחוס. אפי כ-20 דקות עד שהעוגיות מזהיבות מעט.
הצעות גיוון:
*לפני האפיה מרחי על כל כדור מעט ביצה טרופה והניחי שקד על כל עוגיה.
*לפני האפיה שימי בקערה אבקת סוכר וצפי את העוגיות באבקת הסוכר, מתקבלות עוגיות לבנות בציפוי פריך.
*לפני האפיה שימי בקערה כפית קינמון עם 5 כפות סוכר וצפי כל עוגיה בתערובת.
4 כוסות קמח תפו’א?
בטוח?
נשמע לי המון…
ותודה לנורית המקסימה שנותנת מחכמת חייה ומעשה ידיה
כן…
זה יוצא מעולה.
יוצא מעולה. טעים מאוד!