עוגת גבינה לפסח | נורית אילון הירש
החומרים:
קילו גבינה לבנה 5 אחוז
2 כפות קמח תפוח אדמה
2 שמנת חמוצה
8 סוכר וניל
4 ביצים
50 דקות אפיה על חום בינוני. לתת לעוגה לנוח רבע שעה.
אפשר למרוח שמנת למעלה ולאפות עוד 10 דקות.
*ניתן לעשות תחתית לעוגה מעוגיות השקדים ( יש מתכון באתר)
נורית האלופה!!
אין על המתכונים הפשוטים שלך!
אני כל כך הרבה שנים מבשלת ואופה לכל הגדוד,
אבל העוגת גבינה שלך האלווווווופה עשתה לנו את הפסח!!
היה לי מתכון כזה מסובך ולא ידידותי ועשיתי את שלך בסיר פלא ויצא פצצצצצצצה!!
וגם את העוגיות שקדים עשיתי בכל מיני וריאציות.
רק בקשה אחת- – –
תפרגני לנו קצת יותר מתכונים,
בקצב מהיר יותר…
והכי כיף זה המצולמים!
תודה ענקית!
יונית.