אני אוהבת מאוד את המתכונים של , נורית.
אבל הפעם, יש לי בשבילך מתכון מנצח, בו מלכלכים רק סיר אחד!!!
עושים קרמל, מוסיפים לו 4.5 כוס מים אחרי שהוא מבעבע, מלח,פלפל ונותנים לזה לרתוח , כשהמים רותחים- מכבים את האש, מוסיפים חבילת אטריות לא מבושלות, מניחים את הסיר, והאטריות מתבשלות בעצמן, לעצמן…
כשהן מבושלות מוסיפים את הביצים ואז הופ-לתנור!
זה מתכון של רבקה טוטיאשווילי האלופה והוא טעים ובעיקר- בלי הרבה עבודה.
תודה רבה.
אני כל כך מצפה למתכונים, שמשום מה נדירים כל כך!
נורית יקרה, את הטיפים לחלות שלך אימצתי כבר מזה זמן ותמיד הולך
אבל קוגל ירושלמי כמו זה עוד לא ניסיתי…. מה דעתך, האם אפשר שיהיה קיגל ירושלמי טעים בלי טונה של פלפל שחור? אשמח לרעיון על איזה תבלין אחר שיכול לתת לזה ארומה טובה וקצת יותר עדינה למי שלא מסוגלת לעמוד בחריפות הזאת.
גם אני בעד ההדרכה המצולמת, זה מספק רעיונות מאוד פרקטיים וחוסך המון זמן.
דרך אגב, מומלץ מאוד לבחוש בסיר ניירוסטה עם כף עץ או סיליקון בלבד ולא בכף או מזלג רגילים. הברזל של הסכו”ם הרגיל סורט את הניירוסטה ולא רק ששוחק את השכבה העליונה של הניירוסטה אלא גם חושף את המזון המתבשל לשכבות מתחת שעלולים להיות בהן דליפה של רעילות כלשהי. לא מדעי, אבל ככה שמעתי כבר לפני שנים רבות מאשה שמבינה ויודעת את דרכי השמירה על הבריאות.
אני אוהבת מאוד את המתכונים של , נורית.
אבל הפעם, יש לי בשבילך מתכון מנצח, בו מלכלכים רק סיר אחד!!!
עושים קרמל, מוסיפים לו 4.5 כוס מים אחרי שהוא מבעבע, מלח,פלפל ונותנים לזה לרתוח , כשהמים רותחים- מכבים את האש, מוסיפים חבילת אטריות לא מבושלות, מניחים את הסיר, והאטריות מתבשלות בעצמן, לעצמן…
כשהן מבושלות מוסיפים את הביצים ואז הופ-לתנור!
זה מתכון של רבקה טוטיאשווילי האלופה והוא טעים ובעיקר- בלי הרבה עבודה.
תודה רבה.
אני כל כך מצפה למתכונים, שמשום מה נדירים כל כך!
כמה ביצים?
4,5,6, כמה שאת רוצה…
רעיון מעולה, עשיתי אותו..
באמת מומלץ!
תודה, נורית.
שבוע טוב נורית
מתכון נהדר -עשיתי השבת לכבוד חמותי וחמי ושאר האורחים והיה להיט!
תבורכי!
בכלל -המתכונים המצולמים עם הטיפים והחוסר-מורכבות ממש עוזרים לי!
תודה רבה!
נורית תודה רבה רבה
עשיתי לשבת ויצא ממש טעים
ניסית הרבה מתכונים ויצאו תמיד יבשים
המתכונים המצולמים שלך מעולים !!!
נורית יקרה, את הטיפים לחלות שלך אימצתי כבר מזה זמן ותמיד הולך
אבל קוגל ירושלמי כמו זה עוד לא ניסיתי…. מה דעתך, האם אפשר שיהיה קיגל ירושלמי טעים בלי טונה של פלפל שחור? אשמח לרעיון על איזה תבלין אחר שיכול לתת לזה ארומה טובה וקצת יותר עדינה למי שלא מסוגלת לעמוד בחריפות הזאת.
גם אני בעד ההדרכה המצולמת, זה מספק רעיונות מאוד פרקטיים וחוסך המון זמן.
דרך אגב, מומלץ מאוד לבחוש בסיר ניירוסטה עם כף עץ או סיליקון בלבד ולא בכף או מזלג רגילים. הברזל של הסכו”ם הרגיל סורט את הניירוסטה ולא רק ששוחק את השכבה העליונה של הניירוסטה אלא גם חושף את המזון המתבשל לשכבות מתחת שעלולים להיות בהן דליפה של רעילות כלשהי. לא מדעי, אבל ככה שמעתי כבר לפני שנים רבות מאשה שמבינה ויודעת את דרכי השמירה על הבריאות.
שבת שלום ואהבה
רחל
ניתן לשחק עם כמות הפלפל השחור, לםי טעמך האישי.
תודה על הטיפ עם כף העץ, גם שמעתי על זה, מתעצלת לשטוף כפות עץ… נתפלל על זה גם