ראשי » נושאים » בישולים - מתכונים » שניצלים מפרגיות/חזה עוף בתנור | נורית אילון הירש שניצלים מפרגיות/חזה עוף בתנור | נורית אילון הירש אשירה אשירה ספטמבר 18, 2019 1:22 pm אין תגובות הוראות הכנה בהתאם לכמות הפרגיות/שניצל עוף לערבב ביצים עם כף מיונז וכף חרדל ומלח. להטביל פרגיות/חזה עוף בביצים ובפירורי לחם. להניח על תבנית עם ניר אפיה משומן קלות. להכניס לתנור אפיה לחצי שעה על 250-300 מעלות. (לחזה עוף רק 25 דקות) בתאבון!! שתףלחיצה לשיתוף בפייסבוק (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי לשתף בטוויטר (נפתח בחלון חדש)לחיצה לשיתוף ב-WhatsApp (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי לשתף ב LinkedIn (נפתח בחלון חדש)לחיצה לשיתוף ב-Telegram (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי לשלוח את זה לחבר בדואר אלקטרוני (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי להדפיס (נפתח בחלון חדש) נהנית? הגיבי לנו או שתפי השארת תגובה ביטול שם:* אימייל* אתר: תגובה
תגובות אחרונות