ט”ו בשבט – פרי או קליפה? – עדנה קדוש עדנה קדוש / טיפולים וסדנאות ברפואה משלימה / צומת גוש עציון
חדוה שטרנברג, הומאופטית ונטורופטית, עושה לנו סוויץ' מתוק והכי חשוב-בריא לעוגת הדבש המסורתית:) שימו לב- נצרכת שקית אבקת אפיה אחת במתכון
מה יותר חורפי מזה?? טעים ונעים לשבתות החורף וגם בימי החול
קציצות מפרום- תפו”א ממולא בשר נורית אילון הירש / עורכת אשירה מצרכים 1 קילו בשר טחון 2 פרוסות לחם 1
חודש תשרי נוהגים להכין חלות עגולות לסימן לשנה טובה וחלקה שהכל ילך בלי פיתולים וקשיים…. רשימת המרכיבים 4 כפות שמרים
קוביות דלעת וסוכר אותו יחס לבשל מכסה פתוח אש בינונית עד שנוצרת ריבה, לערבב ולערבב…. ניתן להוסיף תפוח עץ לקרישיות
אהובה! כמה טוב שאת כאן. אני רוצה לדבר איתך על משהו מאוד חשוב – הבטן שלך! ראשית אקדים ואומר לך
מתכון לפודינג צ’יה המצרכים: זרעוני צ’יה מים תמרים שקדים טבעיים מושרים במים חלב אורז קינמון ונילה פרי מפירות העונה להמתקה
גם בחופש הגדול, כשברוב הבתים הסדרים לא כל כך נשמרים– מומלץ לנסות ולשמור, על סדרים בארוחות – ובהרכבי הסעודות. במאמר זה נבהיר ונזכיר למה חשוב
לעזרה או לתשלום טלפוני השאירי הודעה....
תגובות אחרונות