מה יותר חורפי מזה??
טעים ונעים לשבתות החורף וגם בימי החול
Loading the player ...
עיסת הבשר:
1 קילו בשר טחון
2 בצלים קצוצים דק
חופן עשבי תיבול קצוץ דק(נענע/שמיר/ פטרוזיליה/ קיצר מה שיש…
פלפל שחור, מלח, בהרת תבלין מיוחד לקובה.
2 כפות שמן קנולה
לערבב בקערה ולהניח בצד, אין צורך לבשל!
עיסת סולת:
1 קילו סולת מנופת ובדוקה מחרקים
3.5 -4 כוסות מים
חצי כף מלח
לערבב לעיסה נוחה ודביקה מעט.
מרק קובה:
לטגן 2 בצלים גדולים
קוביות דלעת (נתח בינוני, קוביות סלק (4סלקים)
קופסאת רסק עגבניות קטנה.
מיץ מלימון, סוכר מלח פלפל בהרת
לטעום שהכל מאוזן.
אפשר להוסיף עלי סלרי/ מעט נענע, לא חובה.
לבשל את המרק חצי שעה להוסיף את הקובות ולבשל על אש נמוכה כ45 דקות.
אופן הכנת הקובה בסרטון המצורף
בתאבון.
תגובות אחרונות