הכנה מהירה, ניתן להשתמש בכל פרי מפירות העונה.
רשימת המרכיבים:
3 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס קמח (מומלץ 80% רובינפלד מנופה)
1 כוס שמן קנולה
1 שקית אבקת אפייה
1/2 כפית תמצית וניל
1/2 כוס מיץ תפוזים
פרי מפירות העונה (מומלץ שזיף או תפוח)
אופן ההכנה:
מערבבים את כל הרכיבים מלבד הפרי בעזרת מיקסר ידני/ סטיק.
מחלקים את הבלילה לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות.
חותכים את הפרי לפרוסות ומפזרים על הבלילה. מפזרים קינמון ומעט סוכר.
מכניסים לתנור לחצי שעה לחום של 180 מעלות.
בס”ד
נראה מעולה!!!
תודה רבה נורית המקסימה.
טיפ קטן אם אפשר: על כוס קמח אחת אני שמה שליש כוס סוכר, רבע כוס שמן וחצי כפית אבקת אפיה וזה ממש ממש טעים והרבה הרבה יותר בריא… לפעמים אני אפילו מחליפה אבקת אפיה בסודה לשתייה, וזה תופח וטעים מאוד ופחות מזיק לגוף… 🙂
הילה היקרה, שמחים שאת נהנית מהמתכון ותודה על הטיפים.
תודה, מתאים לט”ו בשבט! אפשר להמיר סוכר בסילאן? או דבש?
איפה משיגים תבניות אינגליש קייק מפיירקס?
רחל שלום, ניתן להמיר סוכר בסילאן או דבש כמובן .
תבניות ניתן להשיג בכל חנות כלים 🙂
טו בשבט שמח .
זהר תודה על התגובה!
ניסיתי, והוספתי מלא חתיכות פירות מיובשים ומסוכרים מכל הבא ליד ויצאו שתי עוגות שזכו להמון שבחים.
ההנחיה של נורית פשוטה, ברורה וישירה לעניין. ישר כוח!
יואו עושה חשק במיוחד אחרי שאתמול עמלתי לעשות עוגה במשך שעות ולא יצא מוצלח, אני רוצה להכין אותה עכשיו, תודה.
היא תצא לך מושלמת! בהצלחה שיר!
העוגה הכי מושלמת בעולם קלה מהירה וטעימההה.תודה רבה נורית ושנה טובה
נורית,אני פשוט נהנית ולומדת ממך המוןןןן.
רציתי לשאול,
מי שוטף כלים?
ואיך יש לך מקום לכל כלי האיחסון הזכוכית?
צריך המון במיוחד אם את רוצה להקפיא וכד’.