ראשי » נושאים » בישולים - מתכונים » עדן הראל במתכון לספינג’… עדן הראל במתכון לספינג’… rellyduk דצמבר 18, 2019 10:20 pm 7 תגובות מתכון טעים במיוחד, קל להכנה, ובדיוק בשביל לשבת ולאכול מול הנרות…. שתףלחיצה לשיתוף בפייסבוק (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי לשתף בטוויטר (נפתח בחלון חדש)לחיצה לשיתוף ב-WhatsApp (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי לשתף ב LinkedIn (נפתח בחלון חדש)לחיצה לשיתוף ב-Telegram (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי לשלוח את זה לחבר בדואר אלקטרוני (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי להדפיס (נפתח בחלון חדש) Loading the player ... לצפיה דרך האיפון | להורדת השיעור בפורמט שמע| לינק עבור קשיי חיבור וצפיה מידע למנוי ותשלום לשיעורי הר ימימה מזרחי לחצי כאן שתףלחיצה לשיתוף בפייסבוק (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי לשתף בטוויטר (נפתח בחלון חדש)לחיצה לשיתוף ב-WhatsApp (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי לשתף ב LinkedIn (נפתח בחלון חדש)לחיצה לשיתוף ב-Telegram (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי לשלוח את זה לחבר בדואר אלקטרוני (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי להדפיס (נפתח בחלון חדש) 7 תגובות chana הגב דצמבר 25, 2016 בשעה 6:21 pm היי הכנתי ,יצא מדהים! וטעים! שמתי 2 כפות שמרים וכ- 3.25 כוסות מים! בהתחלה הם יצאו לבנים ללא צבע ואז פיזרתי קצת סוכר על הבצק ויצא מווווושלם! תמר הגב אפריל 19, 2017 בשעה 5:23 pm עדן נראה טעים… גחצ הגב נובמבר 28, 2017 בשעה 7:04 pm וואו זה נראה תותח! קרן הגב דצמבר 6, 2017 בשעה 11:12 am באיזה קמח השתמשתן? תודה תמר א הגב דצמבר 7, 2017 בשעה 11:52 am קמח מלא בטחינה דקה מלי הגב דצמבר 20, 2018 בשעה 10:01 am עדן יקרה אפשר כפפות לבצק הדביק אגב גם בקציצות אילה הגב דצמבר 8, 2020 בשעה 2:52 am תותחחח עדן היפה מתכון מושלם השארת תגובה ביטול שם:* אימייל* אתר: תגובה
היי הכנתי ,יצא מדהים! וטעים! שמתי 2 כפות שמרים וכ- 3.25 כוסות מים! בהתחלה הם יצאו לבנים ללא צבע ואז פיזרתי קצת סוכר על הבצק ויצא מווווושלם!
היי הכנתי ,יצא מדהים! וטעים!
שמתי 2 כפות שמרים וכ- 3.25 כוסות מים!
בהתחלה הם יצאו לבנים ללא צבע ואז פיזרתי קצת סוכר על הבצק ויצא מווווושלם!
עדן נראה טעים…
וואו זה נראה תותח!
באיזה קמח השתמשתן?
תודה
קמח מלא בטחינה דקה
עדן יקרה אפשר כפפות לבצק הדביק
אגב גם בקציצות
תותחחח
עדן היפה מתכון מושלם