פשטידת קינואה עם קישואים וגבינות…ללא גלוטן. פשוט ומתוחכם.
מצרכים
1 בצל
1 קישוא
1 כוס קינואה
2 ביצים
1 גביע גבינה לבנה
1 גבינה מלוחה (בולגרית / חמד וכד’)
אופן ההכנה
מבשלים את כוס הקינואה רגיל (כמו אורז ) על כוס קינואה מוסיפים כוס וחצי מים רותחים בסיר אטום
למשך חצי שעה. משאירים להתקרר.
חותכים את הבצל דק ומטגנים במעט שמן .מערבבים בקערה עם הקינואה , מוסיפים קישוא מגורד
לתוך הקערה, מוסיפים את הגבינה הלבנה(אפשר גם להוסיף קוטג אם רוצים) מוסיפים את הגבינה
המלוחה מגורדת, מוסיפים 2 ביצים טרופות . מערבבים את כל הרכיבים טוב טוב , ומעברים את
התערובת לתבנית משומנת . מכניסים לתנור למשך 40 דק ב 120 מעלות .
ניתן להגיש חם וקר
לבריאות
תודה ליעל כהן על המתכון המופלא. טעמנו.. מומלץ בחום
תגובות אחרונות