הרכיבים
(לפי הסדר במתכון)
6-7 כוסות מים
10 כפות סוכר
4 כפות שמרים יבשים
2 ק”ג קמח
2 כפות מלח
1 כוס שמן
מתחילים במים, סוכר ושמרים
לאחר מכן מוסיפים את הקמח המלח ואז את השמן.
לשים היטב(עדיף במיקסר) מתפיחים כשעה,
מכניסים לתנור מחומם ל180 מעלות ל22 דקות.
לאחר מכן מעבירים ל160 מעלות ל25 דקות.
מוציאים מייד בתום האפייה, מפרידים מנייר האפייה ומצננים. בהצלחה!
מתכונים מלב הבית באתר אשירה
למתכונים נוספים לחצי כאן>>
אלופה נראה טעים ביותר. אשת חיל
מהממות, מעולות אימצתי באהבה
אני אופה כל שבת חלות.
השבוע בעז”ה אנסה את הטיפים שלכם.
העברת בצורה נעימה ומשכנעת.
רק שאלה, האם האפיה עוד 25 דקות אינה קצת זמן רב מדי?
אני בדרך כלל מכניסה לתנור שמחומם ל200, מורידה ל180 במשך 25 דקות והחלות יוצאות מעולות.
ועוד טיפ שלמדתי ואני מעבירה – על קרקעית התנור אני מניחה רשת, ועליה שתי תבניות קטנות (קאפקייקס) עם מים.
האדים שמתפזרים תורמים לפריכות החלות.
22 180 מעלות
25 160 מעלות
זה מדוייק.
המים הם רעיון מצויין.
יש תנורים שמתוכנתים לפיזור לחות כבר באפיה ואלה שלא זה מצויין . בעבר הייתי עושה גם כך…..
איזה יופי של חלות! ממש מדהים! בעז”ה ננסה(:
נהנית כל פעם מהסרטונים המעולים ובכללי מהאתר שלכם. תודה רבה רבה!
צפינו כמו תלמידים טובים!
הילדים שלי ואני למדנו ממך קליעה של 6 רצועות בפעם הקודמת
ועכשיו את הרעיונות החדשים
מחר יום שישי
רוצים לנסות.
תודה רבה !
מקסים! לקחתי מהסרטון הרבה טיפים
תודה. אוהבת את הטיפים שלך. יש לך עצות לייעול העבודה במטבח שאימצתי לי ממתכונים קודמים.
המתכון לדגים מרוקאים שלך הוכן אצלנו כבר כמה שנים!
נראה מעולה!!
אשמח לדעת באיזה מיקסר את משתמשת?
במיקסר של בוש
נראה פצצה ממש, תודה רבה.
הסברת מעולה כיף ללמוד טיפים חדשים. אשמח לסירטונים נוספים. תודה!
תודה רבה על הטיפים. עושה חשק לאפות. קמח רובינפלד מצויין.
נורית יקרה.
אני מאוד אוהבת את כל המתכונים שאת מעלה , וחלק ניכר מהם גם ניסיתי.
ואני עוד יותר אוהבת לראות את האופן שבו את מגישה את המתכונים בנעימות ובכנות.
מרגישים את החמימות המשפחתית ואת הרצון שלך לענג את השבת ולשמח את בני ביתך.
את מודל לחיקוי.
אשמח שתמשיכי להעלות עוד ועוד מתכונים.
נורית היקרה. תודה עושה חשק לנסות את המיקסר ואולי אז גם נאכל את החלות שלי…. לא ראינו את הפרשת החלה שלך. מציעה מאחר והאתר שלכם נצפה מכל השכבות ועלולות לשכוח אם זה לא בסרטון.
תודה ובהצלחה
תודה רבה על הסרטונים! כיף ללמוד מתכונים וטיפים חדשים 🙂
הכנתי גם לפי המתכון והטיפים, יצא בצק מהמם מהמם! ושיטת הקליעה כל כך פשוטה וכייפית משדרגת את כל החוויה.
תודה יקרה!
תודה רבה, כבר שנים אני אופה חלות ועתה אימצתי את הקליעה החדשה ששדרגה את הרכות. אני נהנית מכל מה שאת מגישה וניסיתי ואימצתי הרבה מהמתכונים (גם של ג’סיקה, סנדרה, תמר רוזן). תמשיכו – כל הבית מרוויח מזה. וחוץ מזה אני נהנית לראות אשה כל כך חכמה ועמוקה שמשקיעה במטבח הכביכול גשמי – אך כשהוא עם מטרה נכונה גם הוא חלק מהרוחני. תודה.
נורית היקרה
תודה רבה על מתכון נפלא
אני מחליפה את הסוכר הלבן בדבש ויוצא טעם מעולה
ממליצה לנסות
חשוב תודה
תמשיכו להפיץ אור
תודה רבה על המתכון
ממש כייף לצפות בנורית שמוסרת בצורה קלילה וזורמת.
תעלו עוד מתכונים קלים ופשוטים.
תודה
לנורית היקרה!!!!
תודה רבה לך על כל המתכונים הנהדרים והטעימים ,ניסיתי מלא מהמתכונים ,שאת מפרסמת!!!
כמו למשל המטבוחה שלך והדגים
אין עליך ,נשמח לקבל עוד מתכונים
נוספים ותמשיכי לזכות את הרבים
אשרייך!!!
שבוע שעבר אפיתי חלות ,בדיוק לפי כל המתכון שאמרת ופשוט יצא מעולה כמו מאפייה , ויצא ממש אוורירי ,אין עליך ונשמח לקבל עוד מתכונים
את יכולה לכתוב את ההוראות על גבי הכתב
הרכיבים
(לפי הסדר במתכון)
6-7 כוסות מים
10 כפות סוכר
4 כפות שמרים יבשים
2 ק”ג קמח
2 כפות מלח
1 כוס שמן
תודה תודה תודה
אעפ שאני אופה חלות נהדרות כבר הרבה שנים, מכל מלמדי השכלתי ונהנתי לקבל טיפ שווה של התבנית מאיקאה ושל הקליעה המהממת מ2 רצועות,
תודה אהובה !!!!
מדהימה — איזה מיקסר זה?
מיקסר של בוש.
ראיתי עם הילדים את הסרטון הראשון על הכנת חלות
ומאז הקליעה של 6 מככבת אצלינו בשבתות.
תודה רבה על הטיפים הנוספים,
ואני מקווה לנסות אפיה בתבניות כאלה גם כן.
שאלה:
אני משתמשת במחצית הבצק לסעודת ליל שבת.
כלומר,
מה שיוצא מקילו קמח אחד מספיק לליל שבת.
בכמה מהבצק את משתמשת לתבנית אפייה אחת?
2 קילו = 6 חלות.
נורית יקרה.
אני כבר 18 שנה בערך אופה כל שבוע חלות.
הפעם- – -אני הולכת לנסות את השיטות שלך.
למרות שאני קוצרת רק מחמאות, אבל גם לי מותר לגוון 🙂
ואגב, כל מתכון מצולם שלך אני שותה בשקיקה!!!
אז תמשיכי, רק תעלי את הקצב! עד שעולה מתכון……
תודה רבה
יונית
נראה מצויין ! לא רק החלות האתר הזה בכלל !!!!
וואו, נראה מעולה!!
את מסבירה ממש טוב וברור, תודה!
בתור אחת שאופה כל שבוע לפחות 3 ק”ג –
ממש מעניין אותי לנסות את הטיפים החדשים, נראה טוב….
אז שוב תודה, נשמח לעוד מתכונים שוים ובריאים!!!
כל הכבוד נורית!!!
החלות יצאו מדהים ….
אני מכינה בס”ד כל שבוע כ3 קילו ממתכון דומה .הקליעה שלי נעשית בצורה מעט שונה אבל החלות יוצאות מאד אוויריות .מה שעושים מרדדים כל כדור בצק ואחכ מגלגלים (כמו רולדה) וכך יש לבצק אווריריןת זה דורש מעט יותר השקעה אבל ממש שווה את זה !!!
העיקר שיהיה לכולנו שפע פרנסה ושמחה …
רחל
נורית המקסימה! אני מעריצה אותך! כל מה שאת מכינה נראה כל כך פשוט וקל 🙂 מאז שהגיעה הקורונה אנחנו אופים בעצמנו חלות, אבל עד כה הן יצאו דחוסות.. מחר בעז”ה ננסה ובלי נדר אכתוב לך איך יצא! בכל אופן אין כמוך!