מה תעשי עם כמויות קמח תפוחי האדמה שנשארו לך מפסח? תמר רוזן בהצעה מתוקה…
Loading the player ...
רכיבים
חצי כוס קורנפלור/ קמח תפוחי אדמה
חצי כוס סוכר לבן/ חום
שקית סוכר וניל
כפית אבקת אפייה
כוס טחינה
ביצה אחת / בננה-תחליף לטבעונים
אופן ההכנה
מוסיפים לקערה חצי כוס קורנפלור או קמח תפוחי אדמה, חצי כוס סוכר לבן או חום לפי הטעם וההעדפה, שקית סוכר וניל ,כפית אבקת אפייה ,כוס טחינה וביצה (טבעונים מוסיפים במקום ביצה – בננה). ניתן להפחית בכמות הסוכר.
לחמם תנור מבעוד מועד על חום של 180 מעלות.
לערבב את העיסה שנוצרה באופן אחיד בעזרת כף, ליצור עיגולי עוגיות, להניח על נייר אפייה.
ניתן להוסיף מעל כל עוגיה פקאן / אגוזי מלך/ שקד או כל תוספת אחרת.
להכניס לתנור ל-10 דקות, להוציא ולצנן.
תודה לתמר רוזן המדהימה שמפתיעה אותנו כל פעם מחדש
מקסים.
תמשיכו בקצב!
תודה רבה
תודה על הרעיון עם קמח תפוחי אדמה שבדרך כלל נשאר לי מפסח עד פסח
הודות לכם יהיה לו שימוש בריא
שוב תודה
מתכון מהמם! שווה לנסות!!!
תודה לנורית ותמר על המתכונים הקלים והבריאים! המשיכו כך……
עוקבת תמיד.
תודה רבה על המתכון המקסים!
אשמח לעוד מתכונים של עוגיות בריאות עם קמח כוסמין. תודה.
מתכון מעולללה הכנתי לכבוד שבת יצא נפלא. מקווה שיישאר באמת משהו לשבת. תודה רבה
בס”ד
וואוו! מדהים!
תמר אני יכולה לצפות בך כל היום 🙂
בבקשה תמשיכו זה ממש תענוג…
מתכון ממכר!!!!! הטעם מווווושלם! ומה שהכי כיף שזה מאד קל להכנה!
מחכה לעוד מתכונים מוצלחים 🙂
אהבתי !אני הולכת לנסות……….תיד חיפשתי עוגיות בריאות קלןת להכנה ונימןכות
שלום וברכה,
האם ניתן להמיר את הקורנפלור/קמת תפו”א לקמח רגיל/מלא?
בברכה ותודה,
ענת
היי ענת
אכן ניתן להמיר את הקורנפלור לקמח רגיל/מלא.
יום טוב
מתכון מעולה, קליל וטעים. לתוספת בריאות השתמשתי בטחינה משומשום מלא שמכיל יותר סידן. תודה תמשיכי עם המתכונים