מתלבטת איך תפתיעי השנה במשלוחי מנות? פשוט, מהיר ומפנק. נורית אילון הירש בשלל מתכונים לעוגות ט-ע-י-מ-ו-ת שיעשו לכן פורים מתוק ושמח
לכבוד שבת
רשימת המרכיבים
4 ביצים
1 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
כוס שמן קנולה
1/4 כוס קפה
1/4 כוס קקאו
3/4 כוס מים חמים
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
לציפוי
3 כפות קפה (מומלץ אבקה ולא גרגירים)
2 כפות קקאו
3/4 כוס אבקת סוכר
2 כפות שמן
2 כפות מים
אופן ההכנה
מומלץ לבחוש בעזרת המיקסר הידני/ סטיק אחרי כל הוספה של רכיב על מנת ליצור אווריריות.
שוברים את הביצים, מוסיפים כוס סוכר, סוכר וניל, כוס שמן, 1/4 כוס נס קפה ו1/4 כוס קקאו ולבחוש. להוסיף את הקמח, אבקת אפייה ולאחר מכן את המים החמים.
לרפד תבנית רטובה בנייר אפייה, לשפוך את הבלילה ולהכניס לתנור לתכנית אפייה (ולא טורבו) לחצי שעה על חום של 180 מעלות.
הכנת הציפוי
לערבב את כל הרכיבים עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה. למרוח את הציפוי כאשר העוגה עוד חמה. ניתן לפרוס ולהניח במנג’טים.
אפשר לקבל את המתכונים בגרסת word? בבקשה:)
אני חושבת להכין בגביעי נייר, ולשים בכל משלוח מספר סוגים.
חודש טוב, ושבת שלום!
מיכל שלום!
איזה כיף שאת נהנת מהמתכונים שלנו!! 🙂
שתפי אותנו איך יצא המשלוח!!
לצערנו אין אפשרות להעלות את המתכונים בWORD.
בטוחים שהעוגה תצא לך נפלא!!
חודש טוב ושמח!!
לעוגה:
4 ביצים
1 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
1 כוס שמן
1/4 כוס קפה
1/4 כוס קקאו
2 כוסות קמח
1 א. אפיה
3/4 כוס מים חמים
ציפוי:
3 כפות קפה
2 כפות קקאו
3/4 כוס אבקת סוכר
2 כפות שמן
2 כפות מים
בס”ד
בהחלט אכין בע”ה לכבוד שבת קודש, נראה ממש טעים…
אני ממש ממליצה להוריד את הכמויות של הביצים, הסוכר, השמן והאבקת אפיה בחצי כמות לפחות ומבטיחה לך שזה עדיין יוצא טעים מאוד והרבה יותר בריא…
שלום נורית,
כמה פשוט – ככה טעים!!! עוגה מצוינת, קלה וטעימה. כמו כן, יישר כוח על הטיפים והעצות מסביב.
ענת היקרה,
שמחים לשמוע שהמתכונים שלנו עוזרים לך .
שיהיה חודש מבורך וחג קרב שמח .
נורית היקרה
תודה רבה לך על כל המתכונים
פעם ראשונה שאני עושה עוגה לפי המתכון ויצאת טעימה
תודה רבה לך שוב
אשמח מאוד לעוד דברים טעימים מהמטבח שלך
שבת שלום
בערכה רבה
ילנה בינה
הי, נורי המקסימה.
אני לא מפספסת שום מתכון שלך!
כאמא למשפחה ברוכה אני צריכה ממש את השיטו המהירות שלך לבישול ואפיה.
כיף גדול!
רק רציתי להעיר שאמרו לי שיש בעיה להכניס גפרור כדי לבדוק אם העוגה מוכנה.
כי העץ מצופה בשכבה שאינה כשרה.
לכן עדיף קיסם.
תודה רבה מאוד!!