600 גרם שוקולד מריר פרווה. כמה שיותר איכותי
5 ביצים מופרדות
1 סוכר
1 קופסאת שימורים של קרם קוקוס עם כמה שיותר אחוזי שומן…
*ממיסים על אש קטנה את השוקולד בזהירות שלא ישרף. מוסיפים את קרם הקוקוס לאיחוד מרקמים. מורידים מהאש ונותנים לזה להתקרר מעט.
*מקציחים בנפרד את הלבנים
*מקציפים את הצהובים עם הסוכר עד לקבלת קצף בהיר ואוורירי.
*מקפלים את השוקולד לתוך הצהובים.
*מקפלים את השוקולד והצהובים לתוך קצף הלבנים.
מכניסים לכלי סגור ושמים בפריזר. מוציאים שעה לפני הגשה.
המתכון באדיבות איה קרמרמן לנגר ובהשראת ג’סיקה הלפרין.
מה הכוונה ב1 סוכר?
1 כוס סוכר