ראשי » נושאים » בישולים - מתכונים » סלט סלק בתנור | נורית אילון הירש סלט סלק בתנור | נורית אילון הירש אשירה אשירה ספטמבר 22, 2019 5:00 pm אין תגובות לפזר בתבנית סלקים שלמים שטופים עם קליפה. למשך כשעה בתנור בחום 200°-300°. לאחר הריכוך לצנן, לקלף לפרוס ולהגיש. ניתן לזלף שמן זית ולימון, אבל רצוי להשאיר הטעם המתוק הטבעי. בתאבון! שתףלחיצה לשיתוף בפייסבוק (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי לשתף בטוויטר (נפתח בחלון חדש)לחיצה לשיתוף ב-WhatsApp (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי לשתף ב LinkedIn (נפתח בחלון חדש)לחיצה לשיתוף ב-Telegram (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי לשלוח את זה לחבר בדואר אלקטרוני (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי להדפיס (נפתח בחלון חדש) נהנית? הגיבי לנו או שתפי השארת תגובה ביטול שם:* אימייל* אתר: תגובה
תגובות אחרונות