פוקצות מהירות להכנה, בלי לכלוך של קמח ומאמץ!
1 קילו קמח (כוסמין , מלא, לבן)
2 כפות שמרים
4 כפות סוכר
1 כף מלח
4 כוסות מים
הבלילה מעט נוזלית , מערבבים עם כף (אין צורך ללוש , הבלילה מתערבבת בקלות) ומעמידים לתפיחה של שעה.
בידיים רטובות לוקחים עיגולים גדולים מהבצק העיסתי נוזלי קמעא, מניחים על תבנית על ניר אפיה, ניתן לפזר זעתר ושמן זית, או למרוח פסטו, או כל רעיון אחר.
מכניסים לתנור חם על 230 מעלות, אופים למשך 30 דק’ אוורירי טעים ומהיר הכנה.
לבריאות!
הי .ותודה על המתכון !!
היה קצת קשה לערבב עם כך .האם חסר משו? .
עוד קצת מים, אם היה קשה לערבב, העיסה נוזלית קצת
יצא מדהים !! קליל קלות של הכנה תוך 3 דקות היה בצק .
והילדים ממש נהנו
תודה רבה !!!!